Schoonmaak is een vak!

Remy Hekkert is al 20 jaar specialist. Gewapend met een emmer, een koppelriem met een bucket en schoonmaakmiddelen de ladder op, de hoogwerker of de gevellift (gondel) in. Wij maken altijd een bewuste keus voor instrumenten, middelen en materialen. Ook glasbewassing met de telescopische steel op hoogte (max. 13,5 meter) met zelf gefilterd osmosewater doen we graag als het nodig is. Ook deze ramen zijn streeploos en glanzend schoon. En dan nemen we de kozijnen natuurlijk mee, want regelmatig schoonmaken verlengt de levensduur van hout en kunststof.

Hekkert Schoonmaak houdt oog voor detail!

Hoe werken we?

Gewapend met een emmer, een koppelriem met daaraan een bucket, inwasser, spons, glasmes, glasdoek, wisser en een glazenwasserszeep. Daarmee gaan we de ladder op, de hoogwerker of de gevellift (gondel) in. Wij maken een bewuste keus voor instrumenten, middelen en materialen. Natuurlijk zetten we als professional een stap verder dan veel doe-het-zelvers. Afwasmiddel laat een vettig laag achter waardoor vuil veel gemakkelijker weer aan de ramen plakt. Ook de raamrubbers lijden hieronder. De professionele glazenwasserszepen zijn uiteraard biologisch afbreekbaar en worden minder snel vuil worden. En… de ramen glanzen meer!

Zelf kiezen

Naast een standaard werkwijze: goed gewassen, glanzend droog hebben we een uitgebreide variant met wat extra’s. Bijvoorbeeld aangehechte vervuiling zoals kit-, sticker– en/of verfresten en inclusief de kozijnen omlijstingen en direct omringende kozijnen en vensterbanken.

Telescopische glasbewassing

Door veranderingen in de Arboregelgeving en regels in onze eigen glazenwassersbranche wordt er steeds vaker met een borstel op een uitschuifbare telescoopsteel gewerkt. We kunnen tot een hoogte van 13,5 meter schoonborstelen en spoelen. Met speciaal osmosewater regelen de watertoevoer. Het geheel droogt nagenoeg vlek – en streeploos op en hoeft niet afgezeemd te worden
Het osmosewater is gefilterd water zonder kalk, ijzers en mineralen. Omdat vuil – en zeepresten van eerdere wasbeurten nog moeten verdwijnen is het resultaat bouwen we 100 % kwaliteit op in een aantal glasbewassingen. Door te werken met osmosewater wordt het glas tot in de poriën gereinigd en is er geen vuilophoping worden ze minder snel vuil.
Voor zonnepanelen, beplating, koepels en overkappingen gebruiken we ook de telescopische wassteel.

Overige diensten

Glasbewassing

Gewapend met een emmer, een koppelriem met een bucket en schoonmaakmiddelen de ladder op, de hoogwerker of de gevellift (gondel) in.

Lees meer

Schoonmaakdiensten

Wilt u een schoon kantoor en fris sanitair, zodat werknemers zich lekker voelen op hun eigen plek?

Lees meer

Vloeronderhoud

De vloeren in jouw bedrijf of organisatie weer spic en span? Dus zo goed als nieuw?

Lees meer

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging in Deventer en omstreken, bent u bij ons op de juiste plek.

Lees meer

Gevelreiniging

Hoe laat je jezelf zien? Je kunt kiezen, een verweerde gevel van je bedrijfspand of een stralend schone gevel?

Lees meer
© 2024 Hekkert Schoonmaak | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring